Privacy policy

Személyes adatok kezelésére és az adatszolgáltatásra vonatkozó szabályok:

Az alábbi tájékoztató azt a célt szolgálja, hogy a személyes adatainak a Mindspace Nonprofit Kft. által a 100 szóban Budapest történetíró pályázat lebonyolításához szükséges kezelésével kapcsolatos minden fontos információt megismerhessen.

Személyes adatai természetes személyeknek vannak. Személyes adat minden azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozó bármely információ, például a név, a telefonszám, az email-cím.

Milyen személyes adatokat kezelünk vagy dolgozunk fel és mennyi ideig?

Adatkezelő:

A rögzített adatok tekintetében az adatkezelő a Mindspace Nonprofit Kft. Az adatokhoz a pályázás időtartama alatt a Mindspace munkatársai férnek hozzá.

Cégnév: Mindspace Nonprofit Kft.
Székhely: 9026 Győr, Hédervári u. 49.
Cégjegyzékszám: 0809022907
Adószám: 23750483-2-08
Képviselő Neve: Kobrizsa Ádám
E-Mail: info [at] mindspace.hu
Honlap: https://budapest.in100words.eu/hu

Adatkezelési cél:

· pályázat lebonyolítása

· regisztráció

· kapcsolattartás

· zsűrizés*

· nyertes pályázók munkájának publikálása, kiállítása, megjelenése nyomtatott formában és online a https://budapest.in100words.eu/hu oldalon.

*A pályázat anonimitása érdekében a zsűritagoknak a zsűrizés egyik fázisában sincs hozzáférése a pályázók személyes adataihoz. A kiválasztás során az interneten beérkező műveket egy olyan szoftver segítségével tekintik meg, amely csak a történetet és egy hozzá tartozó azonosítót mutat. Azon történetek esetében, amelyek postán érkeznek, a személyes adatokat a szerzőnek egy zárt borítékba kell mellékelnie, amelyeket a nyertesek kiválasztása után nyitnak csak ki a szervezők.

Kezelt adatok köre pályázás esetén:

• Pályázó neve

• születési éve

• lakhelye, címe

• e-mail címe,

• telfonszáma

• blokk adatai és IP címe

Megőrzési idő:

A pályázaton való részvétellel a jelentkezők automatikusan átruházzák a beküldött történet felhasználási jogát a szervezőknek, hogy a műveiket azok bármilyen formában kiadják, kiállítsák, terjesszék, vagy másolják bármiféle anyagi vagy egyéb juttatás nélkül, határozatlan időre. A nyertesek kiválasztását követően a nyertes műveket, a pályázó nevével, lakhelyével (város), és születési évével együtt, a díjátadó ünnepségtől kezdődően a Mindspace Nonprofit Kft. nyilvánosságra hozza. (online és offline) Ezek a történetek az online rendszerben elérhetőek mind a szervezők, mind a felhasználó számára, így vissza tudja keresni az előző években beküldött történeteit és a szervezők is kommunikálhatják a visszatérő jelentkezőket

Az adatkezelő a személyes adatokat addig kezeli, míg az adatkezelés célja megszűnik, vagy az adatalany az adatkezelőhöz címzetten a megadott hozzájárulását vissza nem vonja. Ez maximum tíz év, de amennyiben a pályázó ezt ennél korábban igényelné, úgy a megadott email címre kiküldött levél megérkezése után 30 napon belül törtöljük az adatokat.